Λίγα λόγια για εμάς

Το να είσαι γονιός δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν υπάρχει ευκαιρία για πρόβα, δεν υπάρχουν σχολεία. Το να είσαι γονιός είναι ένα ταξίδι  και όχι μόνο αυτό που περιορίζεται από το ένα δωμάτιο στο άλλο, για να μαζεύεις παιχνίδια όλη τη μέρα. Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, που δίνει τη δυνατότητα τόσο στα παιδιά όσο και σε εσένα τον ίδιο,  να μαθαίνεις, να βελτιώνεσαι ,να πηγαίνεις μπροστά.

Δε γίνεται να είσαι ο τέλειος γονιός.  Αρκεί να είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ γονιός!

Κι εμείς εδώ με μεγάλη υπευθυνότητα, φτιάξαμε μία ομάδα  -μια οικογένεια– που νοιάζεται πραγματικά και φροντίζει ουσιαστικά για τις σωστές βάσεις από τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών μας. Φροντίζουμε μέσα από τις τέχνες , τα γράμματα και το παιχνίδι να θρέφουμε σώμα και νου.  Ενεργούμε όλοι σαν γονείς του κάθε παιδιού ξεχωριστά, μεταδίδοντας στα παιδιά  αξίες και συναισθήματα όπως αυτά της υπευθυνότητας, της εμπιστοσύνης, της συνεισφοράς, της αυτοπεποίθησης, της αξίας του λάθους, της πολύπλευρης μόρφωσης. Παρέχουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να ενθαρρύνουμε τη λήψη αποφάσεων, τη δοκιμή νέων εμπειριών, την επίλυση προβλημάτων, την επινοητικότητα.

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και με αυτή την πεποίθηση πορευόμαστε. Πάντα με σεβασμό σε όλα τα παιδιά και στον ίδιο μας τον εαυτό!